Съвети за начин на обличане за по-възрастни жени

февруари 28

Съществуват безброй модни съвети за по-възрастните жени, които могат да ги направят да изглеждат свежи и млади. Ако сте жена на възраст над 50 години, е добре да знаете, че все още сте достатъчно млади, за да изпробвате нови стилове, нови цветове, нови аксесоари и, разбира се, прекрасни „нови обувки“. Вие просто се нуждаете от няколко модни идеи, които ще разгледаме в тази публикация.

 

Добре е да знаете кои са „вашите” цветове

Меките нюанси на розово, прасковено, светло синьо, лилаво, кафяво, бежово, оранжево, сиво, каки и др. са за предпочитане и са чудесен избор за рокли. Можете да избирате други пастелни цветове, ако носите ризи и блузи, както и по-тъмни цветове като черно, тъмно кафяво, шоколад, каки, сиви и др. за панталони, поли, сака и палта. Но се уверете, че цветовете отговарят на тена на кожата ви и ви допълват. Когато имате съмнения, просто изберете тоалет в черно-бяла цветова схена. Никога не може да се сбърка с тази комбинация.

 

Създайте си ваше лично модно изявление на стил

След като сте навършили 50 години, би трябвало да знаете много добре какво работи за вас и какво не. След като сте решили коит са вашите цветове за дрехи, следва да намерите стила на дрехите, в които ще се чувствате най-удобно. Ако не се притеснявате да се обличате в небрежни, полуформални или формални тоалети, тогава можете да избирате от особено ширака гама от дрехи. Има различни модни стилове за жени на възраст над 50 години, които се предлагат на модния пазар днес.

Докато избирате панталони, изберете тези, които ви пасват добре и в които се чувствате комфортно. Поли и рокли изглеждат много красиво на по-възрастните жени.

Добре скроени и ушити летни и вечерни рокли също могат да ви направят да изглеждате много привлекателни дори на 50-годишна възраст.

В случай на други дрехи като блузи, ризи и тениски, можете да изберете нещо, което се вписва с вашия силует, вместо да залагате на свободни и безформени модели. Костюмите имат перфектен дизайн и могат да накарат една жена да изглежда страхотно дори и на тази възраст.

 

Аксесоарите са ключът

Използвайте аксесоари, които създават максимално въздействие. Е, когато говорим за аксесоари като чанти, шапки, бижута, обувки, портфейли, аксесоари за коса и т.н., уверете се, че ги поддържате актуални и винаги се придържайте към последните тенденции. Можете да използвате кожени изделия и други тъкани за вашите аксесоари като чанти и портмонета. Носенето на много високи токчета може само да повлияе на гърба и мускулите ви, така че платформите, ниските обувки, полупокритите токове и други леки обувки може да бъдат вашия най-подходящ избор. Но това не означава, че не можете да носите високи токчета, ако се чувствате комфортно с тях.

Източник: http://inisess-shop.com/